Slider 01Slider 02Slider 03 Slider 04 Slider 05
 

Предшколска установа
"Наша радост"
Tel/fax: 032 819 494
E-mail: vrticlucani@open.telekom.rs
Web: www.vrticlucani.edu.rs 

 

 

 
Школица живота

Новак Ђоковић фондација и Општина Лучани свечано су данас отворили нову „школицу живота“, која се налази у оквиру старог дела основне школе у селу Котража.

На велико задовољство родитеља, директора школе и Предшколске установе „Наша радост“, нова школица ће отворити врата за више од 40 малишана узраста 3–5,5 година из овог места. Школица живота биће смештена у просторијама Основне школе Котража, где се већ реализује припремни предшколски програм. У акцију су се укључили и родитељи деце, који су се самостално организовали и уредили двориште Школице и прилаз објекту, као и компанија Арт Ивал, која је својом добротворном акцијом Чоколадних јаја такође дала велики допринос овој школици живота.

Овај пројекат Фондације један је од начина да се повећа обухват деце у предшколским програмима на територији општине Лучани

Захваљујемо се Фондацијии и нашим локалним партнерима на пруженој прилици да обогатимо предшколске садржаје и учинимо их доступним деци, као и ЦИП-Центру за интерактивну педагогију на свесрдној и стручној подршци свима у ПУ – рекла је директорка ПУ “Наша радост“ Љиљана Дмитрић.

Директор школе Милан Сарић такође је истакао значај пројекта, посебно из разлога што је по званичној статистици у општини Лучани предшколским васпитањем и образовањем обухваћено мање од 12 одсто деце узраста 3–5,5 година.

Захваљујући овом пројекту добили смо савремен школски кутак који до сада није имао никакав значај јер није био у функцији. Адаптацијом овог простора, школа је отворила врата за најмлађу децу, а становништво Котраже је добило подршку и нову димензију у квалитету живота младих родитеља.

Фотографије са отварања школице живота погледајте овде.
 

 It is far easier for a dealer, which buys rolex replica sale inventory at wholesale, to offer an attractive trade package than it is for an individual trading partner who breitling replica may have paid list price. Given the fact that dealers have little emotional replica watches attachment to inventory, they can offer trading partners a more predictable market-based platform than collectors. Private trade partners often lack a broad perspective on depreciation and true market value due to sentimental factors and hublot replica uk limited experience. A specialist dealer with a large inventory and commercial finances can simplify asymmetrical trades such as those involving a cash component, an uneven three-for-one trade, or visa-versa. This type of trade can omega replica sale complicate private deals between collectors, and the challenge grows rolex replica sale when supplemental cash is required to ensure an even trade. Anxiety hublot replica uk about trading with a remote commercial partner can be overcome by doing simple homework.